ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові відбудеться урочисте покладання квітів до пам’ятника Володимиру Івасюку

|

Завтра, 22 травня, відбудеться урочисте покладання квітів учасниками музично-мистецького «Проекту ІВАСЮК» до пам’ятника Володимиру Івасюку, що на проспекті Т. Шевченка, 9. Захід заплановано на 10.30 год, інформує прес-служба Львівської міськради.

22 травня 1979 року на Личаківському цвинтарі у Львові поховали незабутнього українського композитора Володимира Івасюка, якого справедливо вважають засновником української естради. У пам’ять про цю подію учасники музично-мистецького «Проекту ІВАСЮК» покладуть квіти до пам’ятника Володимиру Івасюку, після чого підуть на кладовище до могили композитора.

У заході, ініціатором проведення якого є компанія «Дік-Арт», візьмуть участь родина композитора, музичний продюсер «Проекту ІВАСЮК» Микола Кулик, учасники проекту: капела «Трембіта», вокальна формація «Піккардійська терція», Оксана Муха та шанувальники творчості Івасюка.

А вже 24 травня у Палаці Україна (м. Київ), зірки виконають безсмертні хіти та маловідомі пісні Володимира Івасюка у новій інтерпретації та у супроводі естрадно-симфонічного оркестру та капели «Трембіта».

Нагадаємо, музично-мистецький «ПРОЕКТ ІВАСЮК» відбувається з нагоди 64-ої річниці від дня народження Володимира Івасюка.

 Фото організаиторів “Проекту ІВАСЮК”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *