ОСТАННІ НОВИНИ

Число госпіталізованих з кишковою інфекцією зросло до 21

|

За інформацією головного епідеміолога Департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Наталії Тімко в інфекційних стаціонарах області на лікуванні перебуває 21 особа з числа працівників заводу «Леоні», що у Стрийському районі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби департаменту охорони здоров`я ЛОДА.

Зокрема, у Стрийській перебувають – 11 осіб; – у міській лікарні Нового Роздолу – 6 осіб і по дві особи в лікарнях Стебника та Жидачева.

При опитуванні хворих стало відомо, що 16 травня всі захворілі організовано харчувалися на території підприємства. Вживали гамбургери, салат з капусти, плавлений сирок, сік. Симптоми захворювання розвинулись 17.05.2013 року – підвищення температури тіла, тошнота, блювота, пронос, явища загальної інтоксикації.

Стан 12 захворілих середньої важкості, 9 – близький до задовільного. Проводиться комплекс діагностичних та лікувальних заходів згідно стандартів та протоколів МОЗ України. В інфекційних стаціонарах посилено дезінфекційний та протиепідемічний режими. Хворі проконсультовані фахівцями Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні. Епідрозслідування триває. Ситуація знаходиться на контролі Департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *