ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться учительський конкурс

|
У середу, 22 травня, відбудеться учительський конкурс – захист “Національна педагогіка Григорія Ващенка”, приурочений Дню створення у місті Львові у 1995 році осередку Всеукраїнського товариства імені Г. Ващенка. Про це повідомляє інформаційний портал депутатів ЛМР.
 
У роботі журі конкурсу – захисту візьмуть участь: Лариса Василишин – депутат Львівської міської ради; Галина Слічна – начальник управління освіти; Оксана Гентош – голова Львівської організації Всеукраїнського педагогічного товариства імені Григорія Ващенка. 
 
Участь в учительському конкурсі – захисті зголосилися взяти молоді та досвідчені педагоги.
 
За словами Лариси Василишин, львівське учительство різних посад і категорій, а, саме: математики, хіміки, історики, географи, української та іноземних мов, вихователі та учителі початкових класів позмагаються творчо за відстоювання ідей найвидатнішого національного педагога і українського патріота – державника Григорія Ващенка.
 
«Зважаючи на те, що московсько – комуністична ідеологія впродовж тривалого часу всіляко замовчувала і забороняла творчість автора педагогічної формули “Служіння Україні й Богові”, педагогічна праця Григорія Ващенка “Проект освіти в самостійній Україні” на часі втілення в життя», – зазначила Лариса Василишин.
 
Початок о 10.00 год. 
Місце проведення: м. Львів, вул. К. Левицького, 67, мала актова зала Личаківської районної адміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *