ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська філармонія запрошує «Свінгувати разом» із «Орфеєм» і Саратським

|

Відомий львівський акапельний чоловічий колектив «Орфей» і знаний київський композитор та джазовий піаніст Олександр Саратський пропонують меломанам спільну концертну програму під назвою «Свінгуємо разом». 21 червня у концертному залі Львівської філармонії артисти обіцяють незабутній вечір джазу, фолку і світових хітів. Початок о 19:00 год, інформують організатори заходу.

Навесні 2013 року «Орфей» і Саратський презентували програму «Свінгуємо разом» у Києві, у Національній філармонії України. У столиці вокально-інструментальне шоу пройшло «на ура». Тож артисти, не вагаючись, вирішили повторити свої музичні експерименти й перед львівською публікою – 21 червня.

Для октету «Орфей» концертний проект «Свінгуємо разом» – творчий експеримент. У ньому акапельний гурт вперше співає під акомпанемент фортепіано. Спеціально для цієї програми маестро Олександр Саратський зробив оригінальні джазові аранжування українських і світових хітів, зокрема українських народних пісень «Ой, чий то кінь стоїть», «Ой, у полі три криниченьки», «Од Києва до Лубен», а також «Come together» з репертуару легендарних «The Beatles», «Hello Dolly» з репертуару Луї Армстронга, «Smoke get`s in your eyes» зі старого бродвейського мюзиклу і однойменного кінофільму «Roberta», «Chattanooga Choo Choo» з репертуару американського джаз-оркестру Гленна Міллера та багато інших.  

Серед пісенних «родзинок», які підготував «Орфей», – твори шістьма мовами, у тому числі й …китайською. А крім неї – українською, англійською, французькою, італійською і на івриті.

Крім октету  «Орфей» і Олександра Саратського, у концерті 21 червня у Львівській  філармонії братимуть участь імениті вокалісти: лауреати міжнародних джазових фестивалів Лана Меркулова і Олексій Тузов (Київ), а також заслужена артистка України Любов Качала (Львів).

Насичений музичний коктейль «Свінгуємо разом» засмакує навіть найвибагливішому меломану-гурману.

Квитки  – у касах філармонії (тел.: 235-89-46), а також у мережі квиткових кас kasa.in.ua (тел.: 093-0000-754; 066-0000-754; 097-0000-754).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *