ОСТАННІ НОВИНИ

Школярки Львова перемогли у фіналі Кубку області зі шкільного футболу серед дівчат

|

Днями на Львівщині завершилися змагання з футболу в рамках Першого обласного кубку  області зі шкільного футболу серед дівчат. У фіналі, який проводився на стадіоні спортивно-оздоровчого комплексу “Медик”, взяли участь 7 команд. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної держадміністрації.

Кращих у фіналі визначали жіночі збірні школярок Буського, Жовківського, Миколаївського, Перемишлянського, Стрийського, Яворівського районів, одна команда  Нового Роздолу та команда м. Львів, які потрапили до фінальної частини турніру за підсумками змагань у районах та містах обласного значення Львівщини.

Перемогу ж здобули учні збірної Залізничного району м. Львова, сформованої на базі команд загальноосвітніх середніх шкіл м. Львова №68 та №60. Друге місце посіла команда школярок Буського району, а третіми стали дівчата-футболістки з Яворівського району, які отримали медалі, кубки та грамоти, а також набори м’ячів, морозива та йогуртів.

Змагання кубку шкільного футболу серед дівчат на Львівщині організували Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, обласна федерація футболу Львівщини за підтримки ПрАТ “Галичина” та Львівського холодокомбінату.

Зазначимо, що змагання юних футболісток на Львівщині тривали з 20 квітня до 18 травня. Метою заходу було привернути уваги громадськості до проблем залучення дітей до здорового способу життя та занять оздоровчим спортом, підвищення рухової активності та зміцнення здоров’я учнів, а також організації фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах області.

Фото: Bfootball

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *