ОСТАННІ НОВИНИ

Замість пошуку «фашистів» Вакарчук радить владі почати із себе

|

Лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук радить владі замість антифашистських маршів «почати з себе». Про це він заявив на презентації нового альбому «Океану Ельзи» «Земля», коментуючи активну боротьбу влади з «фашизмом», повідомляє кореспондент «Коментарів».

«У нас є, була й буде інтернаціональна група, – нагадав Вакарчук. Сподіваюся, що слова «нацизм», «фашизм», якими сьогодні жонглюють [політики], ніколи не перейдуть «в серйоз». Не дай Боже нам колись пережити це серйозно».

За словами музиканта, коли політики починають жонглювати такими словами, як «нацизм», «війна», вони «просто хочуть звернути на себе увагу».

«Фашизм не пройде» … Зрозуміло, що не пройде. Тільки не треба говорити про це так, ніби у нас, як в 41-му році, танки наступають», – зазначив лідер «ОЕ», підкресливши, що «у нас демократична країна, де поки що всі мають право висловлюватися».

Нинішню ситуацію в країні Вакарчук назвав «хворобою зростання», порадивши перестати політизувати будь-яку ситуацію і «починати з себе». Музикант також зазначив, що фашизму не буде тоді, коли кожен в душі зведе толерантність.

Як повідомляли раніше «Коментарі», в різних регіонах України місцева влада ініціює «антифашистські марші», на які працівників бюджетної сфери зганяють примусово.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *