ОСТАННІ НОВИНИ

Надзвичайники оприлюднили відео пожежі на площі Ринок

|

У Львові сьогодні, 16 травня, горів будинок – пам’ятка архітектури XVIII століття, інформує ГУ ДСНС у Львівській області.

Повідомлення про пожежу двох дерев’яних внутрішньобудинкових балконів на площі Ринок, 20 у м. Львові до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС України у Львівській області надійшло об 11:25.

Пожежники встановили, що полум’я з палаючих балконів перекинулось на піддахові горищні конструкції та поширюється пустотами між дахом та мансардними приміщеннями. Облаштовані на горищі мансардні приміщення унеможливили вихід на дах через слухові вікна та швидке підняття будівельних конструкцій з метою ліквідації пожежі. Декілька вікон, що виводили на дах з мансардних приміщень, виявились заґратованими.

Рятувальникам довелось не тільки залучати до ліквідації пожежі автодрабину, а й пробиватися до осередків горіння через дахи сусідніх будинків. В двох місцях на рівні горищного приміщення довелось влаштовувати отвори у цегляних перегородках. Аби забезпечити безпечне маневрування автодрабини в умовах щільної забудови центральної частини міста та через наявність контактної мережі електротранспорту, на декілька годин довелось перекрити рух трамваїв центральною площею міста та знеструмити контактну мережу.

Загалом, до ліквідації пожежі залучалось 7 пожежно-рятувальних відділень, у тому числі – універсальна компресорна станція, яка дала змогу наповнювати балони дихальних апаратів вогнеборців повітрям.

О 14:04 пожежу було ліквідовано. Сума завданих збитків та причина займання встановлюються.

 Фото: Львівський портал
Відео ГУ ДСНС у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *