ОСТАННІ НОВИНИ

За три дні травня Шевченківський гай відвідало близько 20 тисяч людей

|

Впродовж Великодніх святкових днів (5,6,7 травня) Музей народної архітектури і побуту у Львові відвідали близько 20 тисяч людей. Про це повідомляє прес-служба музею.

Святкування пройшли на високому рівні, без жодних ексцесів та порушень громадського порядку. Проте, через велику кількість відвідувачів часто територія Шевченківського гаю швидко засмічувалась. Тому для вирішення цієї проблеми з 1 по 7 травня музей кожного дня використовував власні 120 літрові смітники – 12 шт., 60 літрові смітники – 8 шт., орендовані в ТзОВ «АVE Львів», 1100 літрові контейнери – 4 шт., 240 літрові контейнери – 6 шт. До послуг відвідувачів було відкрито 7 музейних туалетів та 14 орендованих в ТзОВ «ТОІ-ТОІ» біотуалетів, які регулярно вночі чистилися. Кожного ранку прибирали територію 12-16 музейних працівників, 6 волонтерів та пара одиниць техніки.

«Ми старалися для наших відвідувачів і нам вдавалося кожного дня прибирати музей до часу його відкриття о 10 годині», – додав директор Шевченківського гаю Іван Косачевич.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *