ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна рада розгляне звернення про націоналізацію ЛАЗу

|

Сьогодні, 14 травня, відбулося засідання президії Львівської обласної ради. На президії депутати розглянули питання «Про порядок денний третього пленарного засідання ХХІV сесії Львівської обласної ради», інформує прес-служба ЛОР.

За погодженням з головами фракцій обласної ради та головами постійних комісій, до питань, що депутати не розглянули на IІ пленарному засіданні ХХІV сесії, були долучені питання, які, згідно із Законом України «Про доступ до публічної інформації», розміщені на офіційному веб-сайті обласної ради.

Відтак, додатково на наступному пленарному засіданні сесії будуть розглянуті питання:

– про затвердження Регіональної програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2013 – 2015 роки,

– про затвердження обласної цільової Програми забезпечення молоді житлом у Львівській області на 2013 – 2017 роки,

– про затвердження Програми розвитку культури на 2013 рік,

– про затвердження Програми поповнення бібліотечних фондів на 2013 рік.

Окрім того, на сесії депутати планують прийняти звернення до Президента України, Верховної Ради України, Генерального прокурора України, Кабінету Міністрів України, Фонду державного майна України щодо повернення Львівського автобусного заводу в державну власність, та звернення до Президента України та Кабінету Міністрів України щодо виділення коштів для забезпечення потреб інклюзивної освіти на Львівщині, а також внести певні зміни до кількох попередніх рішень сесії.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *