ОСТАННІ НОВИНИ

На День міста центром Львова пройде святковий парад

|

Львів святкує 757-річчя. З цієї нагоди центром міста в суботу пройде святковий парад, участь у якому візьме понад 2 тис осіб. Традиційно, парад розпочнеться з пл. А.Міцкевича о 11.00 год, пройде пр. Свободи, вул. П. Беринди, пл. Ринок. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У святковій ході візьмуть участь Король Данило, колективи Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, оркестр «Сурми Галичини», барабанщиці, народні колективи, оркестр Академії сухопутних військ, студія «Горицвіт», ансамбль «Горицвіт», шкільні колективи, дитячі театралізовані літературні герої, різні спортивні організації, громадські організації та об’єднання, представники ДЮСШ, велосипедисти, представники 3 байкерських клубів, представники ЗАЗ Козак, стародавні лицарі в обладунках, тощо. Як повідомили в управлінні культури Львівської міської ради, загалом очікують 2 тис осіб.

На пл. Ринок львів’ян привітають Король Данило та міський голова Львова Андрій Садовий. Також мелодію міста, яку написав спеціально до Дня міста композитор Юрій Ланюк, традиційно, виконають сурмачі.

Після урочистого привітання відбудеться підняття прапора над Ратушею. Після параду відбудуться урочисті збори з нагоди Дня міста Львова, де буде вручено почесні відзнаки та нагороди.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *