ОСТАННІ НОВИНИ

Регіонали назвали спроби міської влади скасувати святкування Дня Перемоги анархією

|

Спроба Львівської міської ради скасувати святкування Дня Перемоги – це анархія. Про це у коментарі журналістам під час заходів із відзначення Дня Перемоги та вшанування пам’яті загиблих воїнів Великої Вітчизняної Війни заявив голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук.

«Львів – це не Гуляйполе, і міська рада чи мер міста – це не Махно. Є унітарна держава, в якій є Закон. Подобається цей закон, чи ні – його треба виконувати. Бо ті, хто не поважає Закон, – не поважає держави», – наголосив голова регіоналів Львівщини.

На його переконання, подібні рішення міської ради – це політично-кон’юнктурні речі, які треба припиняти. «Кожен є вільний віддати шану загиблим у роки війни. Адже їм випала доля жити в такий неспокійний час. Ми мусимо бути дуже вдячні їм за те, що ми стільки років живемо у мирі. Бо це головне», – заявив Петро Писарчук.

Нагадаємо, Сьогодні Україна відзначає 68-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні.  

Натомість Львівська міська рада скерувала позовну заяву до Львівського окружного адміністративного суду з вимогою заборонити проведення акцій 9 травня у Львові. Відтак суд на вимогу Львівської міської ради заборонив проведення масових акцій із святкування Дня Перемоги.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *