ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині нагородили кращих платників податків 2012 року

|

8 травня голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук взяв участь у церемонії нагородження переможців обласного туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2012». Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

У вітальному слові до переможців 1-го туру конкурсу Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків 2012» голова облдержадміністрації Віктор Шемчук наголосив на тому, що платники податків є фундаментом економіки, на якому базується добробут країни: «Ви робите ту справу, завдяки успіху якої живе держава, а також створюються й існують ті соціальні проекти, які є в нашій області», – сказав В.Шемчук.

Також голова облдержадміністрації висловив подяку членам Асоціації за сумлінну працю, податкову культуру та за підтримку і сприяння у розвитку області.

«Я вдячний вам за ту сумлінну роботу, яку ви виконуєте, за ті соціальні проекти, що ви супроводжуєте і, врешті-решт, за те, що ви завжди дослуховуєтесь до нас у проханнях про допомогу та відгукуєтесь на пропозиції про співпрацю».

Зазначимо, що Львівською обласною рейтинговою комісією було визначено 32 переможці в 11 номінаціях по категорії підприємництва: мале, середнє та велике.

Відзначення на державному рівні кращих здобутків юридичних осіб – платників податків відбувається вже втретє. Ініціатором та організатором заходу є Всеукраїнська громадська організація «Асоціація платників податків України».

Як повідомляють організатори заходу, головне завдання рейтингу – налагодження та розвиток взаємовигідної співпраці між бізнесом та державою, посилення ролі та авторитету платника податків у житті країни, підвищення загальної культури сплати податків та популяризація оновленого податкового законодавства в Україні.

Додатково зазначимо, що 23 травня у м. Києві відбудеться урочиста церемонія  нагородження переможців 2-го туру (загальнодержавний етап) конкурсу Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків 2012».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *