ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівщини без зайвого галасу вшанували полеглих у війні

|

Сьогодні, 8 травня, на Цитаделі у Львові громадськість вшанувала пам`ять жертв Другої світової війни. Саме тут знаходився один із найбільших військових концтаборів для полонених Stalag-328, в якому загинули понад 140 тисяч українців, євреїв, росіян, французів, італійців, бельгійців та представників інших націй.
На місце табору смерті, аби вклонитись полеглим та поставити свічку пам’яті також прийшли народні депутати Львівщини Степан Кубів, Михайло Хміль та Ігор Васюник.

«Біль, смуток і молитва – це єдині мудрі та розважливі речі, принагідні для нинішнього дня.
Історія зле пожартувала над нашою нацією. Розв’язана двома диктаторами війна перемолола життя та долі мільйонів українців. Розкидала її синів і доньок по різні лінії фронтів. Але давайте пам’ятати одне: простий солдат на війні – завжди герой. І ніколи він не є політиком. Тому у сумній тиші нинішнього дня треба схилити голови на знак пам’яті про всіх українців, які полягли на полях Другої світової. Треба пом’янути усіх, хто спочив у снігах і травах землі своєї та землі чужої.
Нині у нас лише єдина запорука успішного майбутнього держави – це єдність усіх українців на засадах національної української ідеї!», – написав на сторінці у facebook Михайло Хміль.

 

Фото: facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *