ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці геріатричного центру отримають подарунки до Дня матері

|

Майже дві сотні самотніх жінок, які живуть у Львівському геріатричному пансіонаті, отримали подарунки до Дня матері. Про це повідомляє “Львівська газета”.

Як вказано у повідомленні, сьогодні організатори акції — «Львівська газета», обʼєднання «Самопоміч» та видавництво «Фаріон» — передали в центр подарунки, які купили за кошти, виручені з продажу благодійних листівок.

«День матері — світле свято для кожної мами. Однак у Львівському геріатричному пансіонаті живуть майже дві сотні жінок, для яких цей день не відрізнятимуться від інших. Цією акцією ми маємо на меті привернути увагу громадськості до соціальних проблем, показавши, що не так складно допомогти тим, хто цього потребує. Після тривалих розмов із дирекцією геріатричного центру ми вирішили купити те, що найбільше потребують його мешканці: пральну машинку, засоби гігієни, рушники та постільну білизну. До нас також долучилися підприємці, які надали свою продукцію: ТМ «Хлібна хата», соки «Галіція», компанія «Луцьк Фудз» та ТОВ «Рихальський завод сухого молока», — розповіла Оксана Кристиняк, арт-директор видання «Львівська газета».

«Допомогти тим, хто вже давно не чекає на допомогу!» — саме під таким гаслом у Львові впродовж місяця продавали спеціальні благодійні листівки, які одночасно були чудовим привітанням для матерів і благодійним внеском для геріатричного пансіонату. Вартість однієї — 10 грн. За словами організаторів акції, за цей час удалося зібрати майже 11 тисяч гривень, за які й закупили подарунки.

«Найбільше ми вдячні за допомогу в продажі листівок львівським школам і церквам, які реалізували їх чи не найбільше», — зазначила Оксана Кристиняк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *