ОСТАННІ НОВИНИ

«Беркут» допоміг водію з трьома малолітніми дітьми

|

Бійці «Беркута» «врятували» чоловіка з трьома малолітніми дітьми, які через поломку авто не могли дістатися додому. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області. 

37-річний житель міста Новий Розділ Миколаївського району надіслав подяку на адресу спецпідрозділу міліції «Беркут» за те, що співробітники вказаної служби допомогли йому та трьом малолітнім дітям дістатися додому.

Подія сталася 20 квітня 2013 року. Повертаючись додому автомобілем «КІА», 37-річний водій вирішив на кілька хвилин зупинитися біля автозаправної станції у місті Червоноград. Однак після цього завести автомобіль він вже не зміг. Найбільше, за що переживав у той час водій, – це те, як дістатися додому, адже у салоні іномарки знаходились троє малолітніх дітей – 3, 9 і 13 років.

«Що я не робив, все ж автомобіль завести не вдалося. Я телефонував до своїх знайомих, однак жоден з них не мав можливості під’їхати до мене і допомогти. Зважаючи на те, що все це відбувалося після 20.00 години і наближалася ніч, а в салоні автомобіля знаходилось троє малих дітей, я дуже занепокоївся», – розповів водій Буга Ярослав.  

На щастя для чоловіка, поруч з місцем події зупинився патрульний автомобіль спецпідрозділу «Беркут». Водій авто підійшов до працівників міліції та розповів про прикрий випадок, який з ним трапився. Не гаючи часу, бійці «Беркута» підійшли до авто, оглянули його і таки завели автівку. Чоловік з дітьми успішно дісталися додому.

За небайдужість працівників міліції вдячний водій скерував на адресу «Беркута» подяку за надану йому допомогу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *