ОСТАННІ НОВИНИ

12 травня у Львові – грандіозне світлове шоу

|

Унікальне шоу світла, лазерів і піротехніки першими у всеукраїнському турі побачать саме львів`яни. Подія відбудеться в кульмінації цьогорічного святкування Дня міста Лева – 12 травня. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Проведення грандіозних світлових шоу у містах Європи та світу на честь визначних подій стало новітньою традицією. Такі видовища збирають десятки і сотні тисяч глядачів на центральних набережних та площах, а відеозаписи шоу отримують мільйони переглядів користувачів Інтернету з усього світу.

Цього року українці зможуть вперше побачити таке неймовірне за масштабом світлове шоу на власні очі. Глядачами стануть жителі Львова, Харкова, Дніпропетровська, Донецька, Києва та Одеси, а також усі охочі в Інтернеті.

Вперше найбільш видовищні сучасні ефекти – світло, лазерна графіка та піротехніка – будуть поєднані в такій конфігурації та масштабі. Вперше сцена шоу матиме незвичну форму піраміди та втричі перевищуватиме за розмірами звичні концертні сцени на площах. Висота сцени складає14 метрів, ширина 30, а загальна площа – більше 300 квадратних метрів. І вперше відразу 50 надпотужних світлових променів, кожен з видимою довжиною близько15 кілометрів, виконають в небі над українськими містами свій неймовірний танець. Загальна кількість світових приладів, що будуть задіяні у створенні цього унікального шоу – більше 400.

За оцінками спеціалістів, світловий ефект від шоу можна буде побачити неозброєним оком на відстані більше10 кілометріввід місця проведення, також його буде помітно навіть з навколоземної орбіти. Грандіозне світлове шоу буде супроводжуватись живим виступом українських гуртів Тартак, Mad Heads XL та львівських команд К402 та Шосте Чуття.

Тих, хто хоче відчути і побачити все на власні очі, запрошуємо 12 травня на площу біля Монументу Слави на вулиці Стрийській. Вечірнє шоу розпочнеться о 19:00 год.

Вже з 12:00 год наступного дня на площі проведення заходу можна буде взяти участь у розважальних активностях з нагоди 20-тиріччя мобільного зв`язку в Україні від компанії МТС.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *