ОСТАННІ НОВИНИ

У казначействі «висить» понад 10 млн грн коштів Львова

|

Державна казначейська служба до Великодня повинна виконати всі платіжні доручення Львівської міської ради, адже, йдеться в основному про кошти на заробітну плату працівникам. Як інформує департамент фінансової політики, станом на 24 квітня Державна казначейська служба не виконала платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Львова на суму 10 млн 194 тис грн. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Динаміка є. Хоча по спецфонду бюджету розвитку кошти не перераховуються. Ми зобов’язані зробити все можливе, щоб до Паски всі рахунки були розблоковані. Більша частина суми цих грошей йде на зарплату людям. До Паски люди повинні отримати зарплату. В мене побажання, щоб казначейство з людьми не жартувало. Я знаю, що є активна позиція профспілок. Я їхню позицію підтримую. Є закон України, який має бути чітко дотриманий», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак, казначейство не перераховує понад 9,2 млн грн. до бюджету розвитку. Сума непроплат до загального фонду міського бюджету становить 545 млн грн., також не виконуються доручення на 262 тис грн. до природоохоронного фонду.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *