ОСТАННІ НОВИНИ

Визначили 15 найкращих шкіл Львова

|

Управління освіти Львівської міської ради сформувало рейтинги 15 навчальних закладів міста, чиї випускники отримали найвищі бали за результатами ЗНО-2012 з трьох предметів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

За результатами ЗНО-2012 української мови та літератури (обов’язкового предмету) трьома найкращими навчальними закладами у Львові є Львівська класична гімназія, Львівська українська приватна гімназія та НВК «Школа-гімназія імені В. Симоненка». Понад 85% випускників цих шкіл у 2012 році набрали від 173 до 200 балів.

У математиці найсильнішими за 2012 рік є випускники Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату, Львівської української приватної гімназії та Львівської класичної гімназії. У кожному з цих закладів понад 80 % випускників 2012 року набрали більше 173 балів з математики.

Тестування з Історії України найкраще склали у Львівській українській приватній гімназії, НВК «Школа-гімназія імені В. Симоненка» та у Львівській класичній гімназії.  

Нагадаємо, 4 освітніх заклади Львова увійшли до рейтингу 50 найкращих шкіл України за версією журналу «Фокус». Львівський фізико-математичний ліцей посів у рейтингу друге місце.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *