ОСТАННІ НОВИНИ

Ганьба у Києві

|

«Карпати» знов програли в футбол. Цей давній рефрен пісні «Братів Гадюкіних» на жаль, надто часто повторюється цієї весни. Після доброго старту в Криму підопічні Костова не спромоглися виграти жодного матчу і впевнено обжили 14-у сходинку турнірної таблиці.

Матч проти «Арсенала» не став винятком, а гнітючим підтвердженням правила – «Карпати» знову програли і програли з розгромним рахунком -4:1. Причому першій два голи львів’яни «привезли» собі за десять хвилин першого тайму  через помилки воротаря та захисту.

Можна і треба говорити про те, що за цього результату суддя не поставив стовідсотковий пенальті у ворота господарів за гру рукою у карному майданчику. Однак не відомо, чи реалізація пенальті могла б порятувати львівську команду, бо гри як такої карпатівці так і не показали.

Наслідком цього стали ще два голи у ворота Мисака і як мацюпусінька компенсація гол престижу від Кенія.

З такими досягненнями львів’яни мусять налаштовувати себе на кілька наступних матчів як найважливіших у житті команди. Йдеться і про недільний домашній матч проти луганської «Зорі» та, очевидно, найголовнішу гру сезону – – матч із «Говерлою», в якому може вирішитися, хто з цих двох клубів залишиться у Прем’єр-лізі. 

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *