ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині запроваджують пілотний проект реєстраційних та адміністративних послуг

|

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук під час засідання Ради вітчизняних та іноземних інвесторів повідомив, що облдержадміністрація запроваджує на Львівщині пілотний проект зі створення регіонального веб-порталу реєстраційних та адміністративних послуг. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

«Це спростить процес ведення будь-якого бізнесу, щоб знеособити контакт підприємців з чиновниками через повноцінне використання інноваційних online-технологій», – наголосив В. Шемчук.
Він повідомив, що на початок 2013 року обсяг прямих іноземних інвестицій, внесених у Львівську область, становив 1634,8 млн дол. США, і за цим показником Львівщина є на 6 місці серед областей України.

«Упродовж 2012 року у підприємства та організації Львівщини залучено 314,3 млн дол. США прямих іноземних інвестицій, що у 2,1 рази більше, ніж попереднього року (у 2011 році надходження іноземного капіталу зросли на 21,6%)».

За словами голови Львівської ОДА, з обсягу прямих іноземних інвестицій, які надійшли у 2012 році, найбільше спрямовано у промислові підприємства області – 263,1 млн дол. (83, 7% від від загально обласного обсягу надходження).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *