ОСТАННІ НОВИНИ

За перший квартал податкова зібрала на Львівщині майже 1,7 млрд грн

|

За перший квартал податківці Львівщини зібрали  майже 1.7 млрд гривень податків, розповів сьогодні під час прес-конференції голова ДПС у Львівській області Віталій Пекарчук.

За його словами, це на  13% більше від показника минулого року. Зокрема, до загального фонду Державного бюджету забезпечено збір податкових платежів у сумі 757 млн. грн., або на 18% більше.  При цьому надходження податкових платежів до місцевих бюджетів склали 904 млн. грн., приріст до І кварталу 2012 року – 9%, виконання прогнозного завдання Міністерства доходів і зборів – 106,5%.

Водночас він зауважив, що економічна ситуація в області не є надто оптимістичною, відтак податківці мусять вишукувати резерви для того, щоби виконувати планові показники.  За його словами, особливо це стосується місцевих бюджетів, значна частина яких просто потребує перегляду.

“Закон каже, що перегляд бюджету можна влаштувати, якщо дохідна частина не виконується на 15% і більше. Ми приготували свої пропозиції і передамо їх місцевій владі” – сказав В.Пекарчук.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *