ОСТАННІ НОВИНИ

У винниківській школі відкрили два капітально відремонтовані спортзали

|

Сьогодні, 17 квітня, у СЗОШ №29 міста Винники відбулося урочисте відкриття двох спортивних залів після капітального ремонту за участю представників німецького уряду та банку KFW, які профінансували проект капітального ремонту та оснащення 7 спортивних залів у школах Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Дуже приємно, що сьогодні ми відкриваємо спортивний зал у  черговій школі. Завдяки допомозі німецького уряду ми змогли відремонтувати у Львові зали у 7 школах, а також в 1 інтернатному закладі. У Києві ми це реалізували у 9 школах та 1 інтернат», – зазначив виконавчий директор Українського фонду соціальних інвестицій Віктор Мірошниченко.

Вартість мікропроекту ремонту спортзалів у СЗОШ №29 склала 1 млн 453 тис. грн. Внесок Українського фонду соціальних інвестицій становив 1 млн 380 тис. 422 грн, а внесок громади – 72 тис. 654 грн.

В обох спортивних залах здійснено капітальний ремонт вентиляційної та освітлювальної систем, замінене підлогове покриття (спортивний ліноліум та дерев’яні підлоги), виконано захист радіаторів, побілку стелі та стін. Здійснено капітальний ремонт роздягалень, санітарних вузлів та роздягалень з заміною інженерних мереж, замінено вікна на металопластикові, та встановлено нові двері. Для спортзалів придбали комплект стаціонарних телескопічних стійок, 4 баскетбольні щити,140 мкв конструкції для захисту вікон, а також спортивне обладнання на суму 69 тис. 94 грн.

Довідка

Школа оснащена двома спортивними залами,  розташованими  на ІІ поверсі, які мають площу274 мкв та269 мкв. Мікропроект ремонту спортзалів у СЗОШ №29 тривав з 17 жовтня 2011 року до 15 квітня 2013 року.

Загальна вартість ремонтно-будівельних робіт 1292464 грн. Генеральний підрядник – ТзОВ «Волхонтет» (м. Тернопіль).

Школа була побудована в 1991 році. В закладі навчаються 862 дитини. В школі працюють 62 вчителя та 28 осіб технічного персоналу.

СЗШ №29 знаходиться у м. Винники (вул. Сухомлинського, 6) з населенням 16 тисяч мешканців. Це єдина школа у містечку, у якій є два спортивні зали, гімнастичний зал, стадіон, тренажерний зал, басейни, і яка є центром фізкультурно-оздоровчої роботи для дітей та молоді мікрорайону.

Вихованці школи – неодноразові учасники і переможці міжнародних змагань з різних видів спорту, відомі особистості у спортивній сфері. Ярослав Грисьо – голова федерації футболу у Львівській області; Мирон Маркевич – головний тренер «Металіста» м. Харків; Юрій Мажаровський, Юрій Грисьо, Андрій Грисьо – арбітри ФІФА, Олександра Кузьмінська – багаторазовий переможець і призер чемпіонатів Європи з легкої атлетики серед молоді, учасник Всесвітніх юнацьких ігор у Москві.

Протягом багатьох років на базі школи проводять заняття вихованці ДЮСШ №9 та спортивного  резерву футбольної школи Мирона Маркевича, серед випускників яких є професійні гравці провідних українських  футбольних команд (Тарас Куцій, Олег Козидра, Ігор Вірт – «Металіст», Роман Манорик, Петро Суль, Артур Москальов, Павло Хамуляк – «Рух» (Винники).

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *