ОСТАННІ НОВИНИ

Луценко розповів, як змінити країну

|

Екс-глава МВС Юрій Луценко окреслив основні тези свого плану зі створення «третьої української республіки». Про це політик написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, інформують Коментарі.

«Процес змін треба поставити з голови на ноги – спочатку концепція нової країни, потім єдиний кандидат у президенти, його команда і лише потім – народна хвиля під вибори», – вважає Луценко.

За його словами, першим напрямком будівництва «третьої української республіки» має стати «євроінтеграція за будь-яку ціну», другим – «демонополізація і деолігархізація економічної й політичної системи».

«Без цього не буде ні ефективної економіки, ні соцстандартів. Пропозиція дуже проста – всі податки платяться в Україні, якщо ні – виникає питання про законність приватизації 90-х», – зазначив політик.

«Плюс насильницька демонополізація за прикладом США», – додав він.

Третій напрям – повноцінне самоврядування, четверте – формування «сучасної української ідентичності», п´яте – ліквідація «каральної системи ГПУ-МВС-суди».

«Прийняття нових законів під нові силові й судструктури. Набір персоналу з нуля. Професіоналізм можна отримати, моральність – ні. З новим баченням третьої української республіки з´явиться сенс йти на вибори, аби не просто змінити прізвище президента, а країну, де ми живемо», – написав Луценко.

Він також нагадав, що сьогодні о 17:00 йому зроблять операцію, додавши, що з´явиться в мережі завтра ввечері.

Як повідомляли «Коментарі», Луценко був засуджений до чотирьох років позбавлення волі за перевищення влади на посаді керівника МВС. 7 квітня Президент України Віктор Янукович помилував Луценка і екс-міністр вийшов на свободу, відсидівши більше двох років. Відразу після виходу на свободу Луценко заявив, що продовжить політичну діяльність, ціллю якої бачить створення «третьої української республіки».

Джерело фото: nso.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *