ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міська рада ухвалила програму соцзахисту ветеранів УПА

|

Сесія міської ради на сьогоднішньому засідання 60-ма голосами прийняла ухвалу «Про статус і соціальний захист ветеранів Української повстанської армії».  Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Цією ухвалою затверджено Програму соціального захисту ветеранів Української повстанської армії, утворено комісію з питань встановлення статусу ветеранів УПА, що дає право на пільги (допомоги, компенсації) за рахунок міського бюджету Львова та затверджено її склад. Водночас затверджено Положення про цю комісію та Положення про щомісячну доплату до пенсії ветеранам Української повстанської армії.

Нагадаємо, 19 березня під час пленарного засідання Рада підтримала ініціативу міського голови Львова, аби збільшити доплати до пенсій ветеранам УПА з 500 грн до 1 тис. грн в місяць з 1 квітня 2013 року.

За інформацією управління соціального захисту, на сьогодні у Львові щомісячні доплати до пенсій отримують 16 інвалідів війни УПА та 396 учасників бойових дій УПА. Також діють муніципальні субсидії.

 

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *