ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з тисячі повітряних кульок створять триметрову аеро-писанку

|

Організатори Фестивалю Писанок у Львові створять до Великодня величезну «Аеро-писанку». Красуня з близько тисячі різнокольорових повітряних кульок милуватиме око львів’ян та гостей міста з 1 по 6 травня на площі Ринок (північна сторона). Про це повідомляють організатори заходу.

«В часі Великодня Львів перетвориться на справжню писанкову столицю. Окрім 4-метрової Диво-писанки, 50 півметрових та кількох метрових писанок, писанкових дерев та квіткової клумби у формі писанки, спільно з компанією «Аеромаестро» ми створимо найбільшу в Україні Великодню Аеро-писанку. На металевий каркас висотою2.50 метрита шириною1.80 метриприкріпимо близько тисячі десятисантиметрових повітряних кульок. Для створення цього шедевру ми залучимо кращих аеродизайнерів. Результат буде вражаючий!» – розповів директор Фестивалю Писанок у Львові Андрій Сидор.

Також на площі Ринок під час Фестивалю Писанок відкриються «Великодній писанковий ярмарок», «Великодня арт-майстерня», «Галерея писанок», пройдуть різноманітні майстер-класи з виготовлення та розфарбовування писанок, відбудуться святковий великодній концерт, виступи християнських колективів та показ фільмів на великодню тематику.

Нагадаємо, в рамках Фестивалю Писанок стартувала акція «Полювання на писанки», переможець якої отримає головний приз – справжнє золоте яйце! Детальні умови участі читайте на сайті Фестивалю, а також в ефірі медіа-друга – радіо «FM Галичина».

Фото: організаторів

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *