ОСТАННІ НОВИНИ

У Кам’янка-Бузькому районі затримано осіб, які підкуповували виборців

|

У Новому Яричеві Кам’янсько-Бузького району спостерігачі виявили, як троє осіб поруч із виборчою дільницею здійснювали підкуп виборців. Двоє чоловіків та одна жінка мали зі собою списки виборців. Свободівці викликали міліцію та написали заяву про злочин.

Як повідомив народний депутат України від ВО «Свобода» Михайло Блавацький, ця група «підкупників» діяла в приміщенні  управління газового господарства в кімнаті контролера, а одним з членів цієї групи є працівниця районної адміністрації.

Як відомо, підкуп виборців, згідно з п.1 статті 157 Кримінального кодексу України, карається штрафом від трьохсот до п`ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від одного до трьох років. 

Нагадаємо, що в неділю, 7 квітня 2013 року, проходять проміжні вибори депутатів Львівської обласної ради в одномандатних мажоритарних виборчих округах № 2 (місто Львів), № 19, 20 (Бродівський район), № 24 (Городоцький район), № 34 (Кам’янсько-Бузький район), № 47 (Сколівський район), № 58 (Яворівський район).  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *