ОСТАННІ НОВИНИ

«Свобода» фіксує порушення законодавства на довиборах

|

У неділю, 7 квітня 2013 року, у селах Запитові, Старому Яричеві, Дідилові Кам’янськока-Бузького району розповсюдили листівки та плакати наклепницького змісту проти кандидата від ВО «Свобода» у 34-му виборчому окрузі на проміжних виборах до Львівської обласної ради Михайла Костюка. Про це інформує прес-служба ЛОО Во «Свобода».

Також спостерігачі від ВО «Свобода» зафіксували випадки голосування без паспортів на дільниці в селі Банюнин Кам’янсько-Бузького району, у селі Велике Колодно зафіксовано спробу голосування з чужим паспортом.

У Новому Яричеві секретар дільничної комісії заборонила журналістам спостерігати за виборчим процесом. Після того, як їй роз’яснили виборче законодавство, журналістів пропустили.

У день голосування с. Стрептів, в 34-му виборчому окрузі, голова ДВК (директор школи)  агітувала за кандидата від влади.

Також у суботу напередодні виборів у Яворівському районі невідомі роздавали газету ВО «Свобода» із вкладеною в неї листівкою кандидата Ярослава Надяка.

Спостерігачі від ВО «Свобода» фіксують порушення виборчого законодавства та складають акти про це.

Нагадаємо, сьогодні проходять проміжні вибори депутатів Львівської обласної ради в одномандатних мажоритарних виборчих округах № 2 (місто Львів), № 19, 20 (Бродівський район), № 24 (Городоцький район), № 34 (Кам’янка-Бузький район), № 47 (Сколівський район), № 58 (Яворівський район).  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *