ОСТАННІ НОВИНИ

Три фракції облради вимагають сесії 9 квітня

|

Три фракції Львівської обласної ради – НРУ, “Фронту змін” та УДАРу – вимагають провести наступне сесійне засідання 9 квітня. Про це йдеться в спільному зверненні лідерів цих фракцій до голови обласної ради Петра Колодія.

“Ми, голови депутатських фракцій Політичної партії «Фронт Змін», Народного Руху України та Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» у Львівській обласній раді, діючи від імені депутатів вказаних фракцій, вимагаємо неухильного додержання вимог Регламенту Львівської обласної ради.

У зв’язку із необхідністю розгляду значної кількості нерозглянутих питань, просимо призначити чергове пленарне засідання сесії Львівської обласної ради на 9 квітня 2013 року” – зазначено у зверненні.

Водночас у зверненні міститься вимога насамперед розглянути питання про звіт за виконання бюджету області за минулий рік, про виконання програми економічного, соціального та культурного розвитку області у 2012 році, а також  про  виконання угоди між Кабінетом Міністрів і Львівською областю.

Як повідомлялося, суперечності щодо розгляду питань порядку денного стали причиною фактичного зриву сесійного засідання облради 2 квітня. Водночас у кулуарах ради було поширено інформацію про те, що демарш кількох фракцій пов`язаний із кадровими питаннями, зокрема, призначенням першим заступником голови обласної ради представника ФЗ Василя Пісного.

До складу цих трьох фракцій входять понад 30  депутатів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *