ОСТАННІ НОВИНИ

Єфремов хоче перевиборів на мажоритарній основі

|

Глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов висловлюється за розпуск діючої Верховної ради й проведення виборів на мажоритарній основі. Про це він заявив на брифінгу у вівторок.

“Вони не налаштовані на конструктивну роботу, і формат парламенту, який на сьогодні є, у тому вигляді, який зараз представлений у цій сесійній залі, як мені бачиться, він просто не працездатний”, – заявив Єфремов.

“У цьому варіанті, який є, я бачу тільки один вихід. Висловлюю тільки свою точку зору й не претендую, щоб вона була остаточною. Мені здається, що в цій ситуації взагалі-то треба звернутися до народу й запитати, влаштовує вас такий парламент чи ні”, – сказав він.

“І можливо нам треба вибирати не хуліганів за партійними списками, які представлені і які бігають тут по залу, а, можливо, обирати по мажоритарних округах людей і депутатів, які були б підзвітні своїм виборцям і працювали як депутати у ВР”, – заявив Єфремов.

“Напевно, прав був попередній склад ВР із рішенням про референдум. І на референдумі, звернувшись до народу, можна це питання провести”, – додав він

Він зазначив, що не готовий сформулювати, яке саме питання треба виносити на референдум.

“Якщо ми ухвалимо рішення йти по цьому шляху, то це буде група фахівців і юристів, яка буде розробляти це питання. Я лише висловив свою точку зору”, – додав він.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *