ОСТАННІ НОВИНИ

Балозі до вподоби звичайний унітаз і рейсові літаки

|

Нардеп Віктор Балога запевнив, що не володіє приватним літаком, а користується рейсовими. Про це він написав на своїй сторінці на Facebook, виклавши скан одного зі своїх квитків за 18 березня на рейс Львів-Київ.

«Як політик, я розумію, що постійно перебуваю під увагою громадськості. І це нормальна, європейська практика. Але, як людині, мені було дуже неприємно чути про себе неправду в одній шанованій мною програмі на 1+1. Я ніколи ні від кого не ховався і ніколи не приховував, що вважаю себе самодостатньою людиною. Але й ніколи не відчував потреби в таких речах, як особистий літак, яхта, золотий унітаз, чи ще щось. І можливо для когось це буде новиною, але Балога Віктор Іванович з 2009 користується рейсовими літаками, – пише В.Балога. – Більше того, як народний депутат, літаю за власний рахунок. Ніколи цим не кічився і зараз про це б не розказував, якби не зайшла така розмова.

Ось один з квитків на рейс Львів-Київ, яким я регулярно користуюся. Зараз запустили новий рейс на Ужгород, яким я також літаю. І якщо хтось із журналістів, чи громадських діячів сумнівається в правдивості моїх слів – він може звернутися до авіакомпанії і, сподіваюся, отримає всю інформацію про перельоти пасажира Віктора Балоги. А якщо там відмовлять – ми готові надати роздруківки усіх квитків, які у нас збереглися».
Водночас народний депутат запевнив, що не має претензій до журналістів і не збирається ні з ким судитись.

Зазначимо, до таких пояснень політика спонукала озвучена у програмі “Гроші” на каналі 1+1 підозра, що літак LEARJET вартістю $ 3 млн, який часто фотографують в Ужгороді та Львові, може належати Балозі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *