ОСТАННІ НОВИНИ

Королевська обіцяє покращити свою українську

|

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона сказала сьогодні в коментарі журналістам. Міністр відзначила, що приходитиме до Верховної Ради навіть після свого не найвдалішого виступу перед народними депутатами минулої п`ятниці, 22 березня. “Якщо будуть питання до міністерства, так, безумовно”, – сказала Н.Королевська.

Відповідаючи на питання, чи не планує вона найняти репетитора з української мови, міністр сказала: “Я завжди працюю з репетитором”. На уточнююче питання, яке рішення вона прийняла для себе – більше вивчати українську чи менше нею виступати, Н.Королевська відповіла, що вивчала і продовжуватиме вивчати українську мову.

Як повідомляв УНІАН, 22 березня в парламенті під час Години питань до уряду у відповідь на вимоги депутатів пояснити причини затримок при розмитненні гуманітарних вантажів Н.Королевська каліченою українською мовою в достатньо різкій формі, по суті, натякнула, що депутати лобіюють ввезення до України корму для тварин без сплати мит, а також іншої продукції, що не є соціально важливими товарами. Народний депутат Ганна Герман (фракція Партії регіонів) попросила прем`єр-міністра Миколу Азарова, щоб Н.Королевська більше не приходила до парламенту. Г.Герман сказала: “У нас до вас буде одне прохання, ви, будь ласка, нам Королевську більше сюди не приводьте, тому що, Микола Яновичу, такий тон розмови, який пані міністр собі дозволяє в залі з депутатами і з народом, замість того, щоб приносити користь, налагоджувати діалог суспільства і уряду, спрацьовує у зворотному напрямі, навпаки”.

Відео УП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *