ОСТАННІ НОВИНИ

Розробку межі парку «Снопківський» ускладнюють забудовники - мерія

|

Сьогодні відбувся круглий стіл щодо встановлення та затвердження межі парку «Снопківський», куди були запрошені мешканці прилеглих до парку вулиць, представники ФК «Карпати», депутатського корпусу Львівської міської ради та департаменту містобудування. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Водночас як повідомили в управлінні екології, затвердження меж даного парку ускладнюється забудовою, яка знаходиться в межах природно-заповідного фонду.

«На сьогодні усі, і мешканці прилеглих територій, і підприємці, і органи місцевої вади єдині в тому, що потрібно дотримуватись закону. Всі зійшлись на тому, що парк «Снопківський» є об’єктом природно-заповідного фонду, відповідно до рішення обласного виконкому від 1984 року. Відповідно, згідно закону, у таких об’єктах забороняється будівництво будь-яких будівель, які не відповідають режиму функціонування об’єкту природно-заповідного фонду.

Водночас, ми бачимо, що частина будинків знаходиться в межах природно-заповідного фонду. Складається враження, що забудовники на вул. Кримській самі блокують розробку межі парку, хоча закон повинен бути єдиним для всіх», – зазначив в.о. начальника управління екології та благоустрою ЛМР Андрій Галушка.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *