ОСТАННІ НОВИНИ

Шемчук домовився про підтримку Мінекономіки для «Електрону»

|

У вівторок, 19 березня, голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук в рамках робочої поїздки до Києва зустрівся з керівництвом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Сторони обговорили питання про фінансування спільних заходів Угоди щодо соціально-економічного розвитку Львівської області між  Кабінетом Міністрів України та Львівською обласною радою на 2009-2013 роки. Зокрема, Віктор Шемчук порушив питання щодо передбачення коштів, під час уточнення показників Державного бюджету на 2013 рік, для здійснення комплексу робіт із збереження історико-культурної спадщини Львівщини, а також проведення реконструкції та реставрації будівель Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької.

Під час зустрічі також розглянуто питання підтримки вітчизняного виробника та розвитку виробничих потужностей регіону. Сторони домовились про державну підтримку випуску продукції підприємствами Львівщини, зокрема щодо виробництва вузькоколійних низькопідлогових трамваїв для оновлення рухомого складу міст Львова, Вінниці, Євпаторії та підготовку до випуску автомобіля екстреної медичної допомоги ПАТ “Концерн-Електрон”.

Окрім цього, розглянуто можливість закупівлі за бюджетні кошти вантажопідіймальної  техніки ПАТ “Дрогобицький завод автомобільних кранів”, в тому числі моделі автокранів великої тоннажності.

Також керівник Львівської ОДА обговорив з керівництвом Мінекономрозвитку України підсилення інвестиційної політики шляхом реалізації на території області ряду національних проектів, розвитку державно-приватного партнерства та реалізації концесійних проектів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *