ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам похилого віку організують день поезії

|

У Львівському міському територіальному центрі соціального  обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, який обслуговує більше 2,5 тис. одиноких львів’ян похилого віку, продовжують систематично організовувати для громадян, які там отримують соціальні послуги, цікаві заходи по збагаченню дозвілля та розширенню життєвого світогляду. Так, в середу, 20 березня, проведуть зустріч, присвячену поезії, Всесвітній день якої відзначають щорічно 21 березня. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зустріч традиційно відбуватиметься в приміщенні відділення соціально-побутової реабілітації Львівського міського терцентру, що за адресою: вул. Кирилівська, 3а.

«У четвер, 21 березня, світова спільнота відзначатиме Всесвітній день поезії. Відтак, ми вирішили зробити творчий подарунок нашим підопічним у вигляді тематичної зустрічі, присвяченій поезії. Так, в ході проведення учасники декламуватимуть вірші, матимуть змогу поділитись авторськими творами. Ідея зустрічі полягає у спонуканні проявляти свої таланти через мистецтво – поезію, аби відчувати свою дотичність до громади, мати можливість проявити себе у тих вміннях, якими їх нагородив Бог», – каже директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *