ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії чекають на новий погодний «армагедон»

|

Як повідомив перший заступник міського голови Львова Олег Синютка, зараз комунальні служби міста працюють, аби уникнути підтоплення через танення снігу, а також забезпечити функціонування життєдіяльності Львова у разі повторного погіршення погодних умов. Уже в четвер очікується чергове погіршення погоди, коли після незначного потепління знову вдарять морози й випаде   свіжий сніг.  

«Те, що ми робимо на сьогоднішній момент, буде викликати незадоволення мешканців. Тому що внаслідок відсутності грошей і через неможливість вивести таку велику кількість снігу за територію міста, ми будемо цей сніг частково розсипати по проїжджій частині, тому що на четвер синоптики обіцяють чергові опади. І, що найгірше, після цього прогнозують зниження температури до 10 градусів морозу. Тому ми маємо практично два дні, вівторок і середу, щоб максимально забрати сніг, який є на території Львова», – каже О.Синютка.

За його словами, чотири дні комунальники працюють над тим, щоб відчистити дощоприймачі, хоча в деяких місцях з чотирьох смуг дороги залишилось практично дві.

«Тобто, зрозуміло, що до цих приймачів ще треба добратися. Але ми не повинні допустити підтоплення міста, яке відбулося уже з вчорашнього дня у наших сусідів в обласних центрах, які розташовані недалеко від Львова. Сьогодні комунальники працювали вночі і весь день працюють для того, щоб зменшити ймовірність підтоплення Львова. Хоча би в четвер вдень ми повинні дати можливість відпочити людям, тому що в кінці тижня нас знову очікує погіршення погодних умов, і ми повинні бути готовими, щоб на такому рівні, який був у суботу, забезпечити функціонування життєдіяльності міста», – додав Олег Синютка.   

Однак, зважаючи на те, що на вулиці знову йде сніг, цей «армагедон» може наступити значно швидше.  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *