ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян закликають прийти до Ратуші й показати меру, хто в місті господар

|

Завтра, о 9.30 год., під стінами Ратуші розпочнеться акція громадської непокори під гаслом «Вдаримо по безладу разом!». Про це «Львівському порталу» повідомили організатори мітингу ГО «Я – Львів’янин».

«За останні роки правління Андрія Садового з українського П’ємонту наше місто перетворилося на епіцентр скандалів, а відтак на сумний приклад для всієї України, як не треба і не можна господарювати.

У Львові вже забули, що таке прозорість і чесність при прийнятті важливих для міста рішень. Тіньова приватизація за безцінь готелів, магазинів, земельних ділянок штовхає у глибоку яму міський бюджет. Як наслідок, без належного фінансування залишаються школи та дитячі садочки, лікарні та різноманітні соціальні програми.

Аби залатати бюджетні діри, спричинені безгосподарністю і корупційними схемами, місто змушене брати  все нові та нові кредити. Відтак перші особи Львова покладають свої бездарність і злодійкуватість на наших дітей, яким доводитиметься розраховуватися за нароблені борги», – зазначають організатори.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *