ОСТАННІ НОВИНИ

210 населених пунктів Львівщини відрізані від світу

|

Станом на 07.00 год на автодорогах області державного значення рух автомобільного транспорту забезпечено, (на ділянці автодороги Ковель – Жовква в районі н.п. Войславичі Сокальського району рух здійснюється тільки легковим автотранспортом). Про це повідомляє головне управління ДСНС у Львівській області.
На автодорогах місцевого значення відсутнє автотранспортне сполучення (або утруднене сполучення) з 307 населеними пунктами, відсутній доїзд до 210 населених пунктів. Утруднено доїзд до 97 населених пунктів.
Через пошкодження в електричних мережах без електропостачання залишаються 7 населених пунктів повністю та 1 частково. Без електрозв’язку залишаються 10 населених пунктів.
Основні зусилля пожежно-рятувальних підрозділів Головного управління під час ліквідації стихії, зосередженні на здійсненні заходів з евакуації автотранспорту та наданні допомоги людям.
До виконання аварійно-рятувальних робіт від Головного управління залучено 172 чоловіка особового складу та 57 од. техніки, 32 оперативно-мобільні групи.

Фото:Волинські новини 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *