ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські регіонали хочуть, аби опозиціонери стали комунальниками

|

 Попри стихійне лихо, яке другу добу потрясає усю західну Україну, опозиція не скасувала анонсований на сьогодні, 16 березня, мітинг у Львові. Львівська обласна організація Партії регіонів рішуче засуджує таку безвідповідальність лідерів опозиції, які думають виключно про свій політичний піар, а не про проблеми жителів Львова та області,  інформує прес-служба Львівської обласної організації ПР.

Відтак сили комунальних служб Львова та снігоприбиральна техніка скеровані на розчищення площі у центрі міста, де має відбуватися мітинг опозиційних сил. Натомість мікрорайони міста залишаються у снігових заметах, дороги Львова та області не розчищені від снігу, а комунальний транспорт не вийшов на лінії. Очевидно, пріоритети у прибиранні снігу на території Львова були розставлені керівництвом Львівської міської ради, більшість у якій, як відомо, становлять представники ВО «Свобода».  

Таким чином опозиційні лідери засвідчують, що вони здатні об’єднуватись виключно довкола власного політичного піару, а не навколо боротьби із проблемою, яка паралізувала життєдіяльність кількох областей.

Партія регіонів також закликає так званих опозиціонерів допомогти комунальним службам міста у прибиранні снігових заметів. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *