ОСТАННІ НОВИНИ

Через вчорашню негоду мешканцям Львівщини складно дістатись на народне віче «Вставай, Україно!»

|

 В офіс Львівської «Батьківщини» безперервно телефонують мешканці Львівщини і скаржаться, що через негоду досі ускладнено рух на дорогах. Про це повідомив народний депутат, лідер Львівської «Батьківщини» Роман Ілик.

«Рух на трасах Львівщини ускладнений насамперед у Бродівському, Дрогобицькому, Радехівському районах. І якщо центральні траси розчищають від снігу, то більшість  сільських доріг досі у заметах», – пояснює Роман Ілик.

Та попри складні погодні умови народне віче «Вставай, Україно!» розпочнеться о 17.00 год. біля пам’ятника Тарасові Шевченку у Львові. «Мітинг за участю лідерів опозиції у Львові відбудеться. Ми запрошуємо львів’ян взяти участь у віче, прийти на площу перед пам’ятником Кобзареві не заради окремих політиків, чи партій, а заради самих себе, своїх дітей та родин. І спільно висловити протест проти дій режиму», – закликає Роман Ілик.

Лідер Львівської “Батьківщини” нагадав, що учасники віче о 16.30 год. пішою ходою вирушать від пам’ятника І. Франку вулицями Словацького – Дорошенка – проспект Свободи.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *