ОСТАННІ НОВИНИ

Панькевич також хоче забрати в Чуркіна ЛАЗ

|

Народний депутат України Олег Панькевич вимагає виконання рішення суду про визнання недійсним продажу Львівського автобусного заводу Українсько-російському підприємству «Сіл-Авто» та просить покарати винних у невиконанні цього рішення. Про це Олег Панькевич зазначає у своєму депутатському зверненні до генерального прокурора України Віктора Пшонки, інформує прес-служба ЛОО ВО “Свобода”.

Олег Панькевич спирається на звернення депутатів Львівської міської ради,  в якому міститься вимога до центральної влади країни виконати рішення суду, що скасовує результати конкурсу про продаж ЛАЗу. 

“Власник СП НВП ТОВ «Сіл-Авто» впродовж багатьох років свідомо не виконує рішення Господарського суду Києва, який визнав недійсним договір купівлі-продажу 70,41% акцій ВАТ «Львівський автобусний завод», – зазначає Олег Панькевич. – Водночас власник не розвиває завод так, як він це обіцяв перед купівлею акцій, систематично порушує трудові і соціальні права працівників заводу”.

Олег Панькевич просить вжити  заходів прокурорського реагування стосовно власника основного пакету акцій Львівського автобусного заводу Українсько-російського спільного науково-виробничого підприємства ТОВ «Сіл-Авто». Народний депутат також вимагає провести розслідування та притягти до відповідальності посадових осіб, винних у невиконанні рішення Господарського суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *