ОСТАННІ НОВИНИ

Львів`янка хоче продати нирку, аби заплатити за навчання

|

На вулицях Львова з’явилися оголошення, в якому дівчина висловлює свою готовність продати власну нирку. «Ціна договірна», – йдеться в повідомленні. Також в оголошенні вказано, що вона наважилася на такий крок через те, що їй потрібні кошти, аби оплатити навчання.
«Погляд» зателефонував за номером, вказаним у оголошенні. Слухавку підняла дівчина. Вона коротко повідомила, що інформація в оголошенні – правда. «Я так вирішила і все. В мене є орган – я його продаю. Мені не потрібна реклама – тільки покупець», – коротко додала дівчина, після чого на іншому кінці зв’язку пролунали короткі гудки.
Наскільки реальною є пропозиція цієї дівчини, з’ясувати не вдалося. Але водночас «Погляду» в Інтернеті довелося натрапити на ще низку оголошень такого ж змісту: «Стану донором нирки, або продам частину печінки. Тільки реальні пропозиції група 1+. Анна», «Продам нирку. Повністю здоровий. Не палю, алкоголю не вживаю. Мені 24 роки. Веду здоровий спосіб життя!!! ДЗВОНІТЬ! Львів. Сергій», «Продам нирку, част. печінки. 24р.(м.Київ) Не вживаю наркотики та алкоголь Без хронічних захворювань. Розгляну усі пропозиції. Терміново, Юрій»… За такий «товар» продавці просять від 20 тисяч гривень.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *