ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові під час руху повна маршрутка загубила колеса

|

Аварія сталася вчора, близько 19:30 неподалік перехрестя вулиць Дмитра Вітовського і Коперника. В автобуса № 48, який курсує з центру до аеропорту, під час руху раптово відлетіли два задні колеса, пише gazeta.ua.

У салоні перебувало більше 30 пасажирів, ніхто не постраждав. Водію вдалося утримати маршрутку, щоб та не перекинулась. Він вибіг шукати колеса. Ті лежали за 50 метрівна зустрічній смузі.

“А ще хочуть ціни за проїзд підвищувати з 2 до 3 гривень? Нехай спочатку автобуси нормальні пустять, а не той смертоносний мотлох. От уявіть, що було б, якби колеса повідпадали на самому перехресті — ми б перекинулися”, — обурювалися пасажири.

Частині із них повернули гроші за проїзд. Решта людей мовчки вийшла з автобуса, пересіла на інший транспорт.

Маршрут №48 обслуговує ТзОВ “Успіх-БМ”. У фірмі перевізника про інцидент не чули.


“У нас ніколи маршрутки не гублять коліс. На техогляді їх перевіряють щодня перед виїздом на рейс і після”, — запевнили в компанії.

Нагадаємо, випадки, коли на ходу відпадають колеса від маршруток, у Львові доволі часті. 24 січня від автобуса №30, який повертав на вулицю Шевченка, під час руху відлетіло колесо. 27 лютого це трапилось з маршруткою №30 на вул. Снопківській, а 15 серпня – на вул. Науковій з автобусом №27.

Фото: Ірина Зджанська

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *