ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці «потрусили» ЛКП «Лев»

|

Працівники міліції учора провели обшук комунального підприємства «Лев» на предмет наявності отруйних речовин. Про це у коментарі «Львівському порталу» розповів в.о. директора ЛКП «Лев» Роман Гарматій.

За його словами, четверо правоохоронців при присутності понятих провели обшук приміщень їхнього комунального підприємства. «Була постанова суду, перевіряли кожну шухляду, але звісно, що нічого не знайшли», – зазначив Р.Гарматій.

Держслужбовець розповів, що міліція шукала у них речовини, якими місяць тому отруїли 12 собак у Стрийському парку, внаслідок чого Галицький райвідділ міліції Львова розпочав розслідування за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 299 КК України – знущання з тварин, вчинене із застосуванням жорстоких методів. Відтак, для забезпечення повного, неупередженого розслідування вказаного провадження прокуратура Галицького району надала відповідні вказівки слідчим міліції.

«Звісно, що у нас не можуть бути отруйні речовини, бо тільки наше ЛКП має право регулювати чисельність безпритульних собак у місті. Тому це нісенітниця. Але я їх розумію, бо вони далі шукають тих людей. Нам самим цікаво, хто отруює собак. Ми зацікавлені мати стерилізованих тварин, але усіх їх у Львові не виловиш», – зазначив Роман Гарматій.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *