ОСТАННІ НОВИНИ

Мірошниченкові «шиють вбивство» Леніна краденою вантажівкою

|

Міліція підозрює народного депутата від ВО «Свобода» Ігоря Мірошниченка у викраденні вантажного автомобіля, за допомогою якого він зніс пам’ятник Леніну в Охтирці Сумської області.

Як повідомили «Коментарям» у прокуратурі області, Охтирський міськвідділ міліції порушив кримінальне провадження за цим фактом.

Провадження  відкрите за ч. 1 ст. 289 КК України – незаконне заволодіння транспортним засобом.

У прокуратурі зазначають, що під час досудового розслідування встановлено, що народний депутат незаконно заволодів автомобілем.

«Народний депутат зупинив вантажівку, сказав водієві, що вона потрібна йому для перевезення меблів, пообіцявши за це відповідну винагороду. Потім наказав власнику авто їхати з ним в Охтирку і чекати на площі Леніна в 50 метрах від пам’ятника. Незважаючи на заперечення водія, він сів за кермо автомобіля та за допомогою металевого троса пошкодив пам’ятник», – йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування в обох кримінальних процесах за фактом пошкодження пам’ятника контролюється прокуратурою Сумської області.

Нагадаємо, що 15 лютого група активістів ВО «Свобода» на чолі з народним депутатом Ігорем Мірошниченком знесла пам’ятник Леніну на центральній площі міста Охтирка Сумської області. За цим фактом відкрито кримінальне провадження щодо ч. 2 ст. 296 КК України – хуліганство, вчинене групою осіб.

Коментарі

Фото: Lenta-Ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *