ОСТАННІ НОВИНИ

Експерт назвав "Діалог з країною" великою піар-акцією

|

Телепроект “Діалог з країною” за участю президента Віктора Януковича нагадував велику піар-акцію. Про це в коментарі “Тиждень.ua” заявив політолог Володимир Фесенко.

“Це велика піар-акція. І відповідно формат, який був запропонований, обрали найбільш зручний та оптимальний для Януковича. На відміну від Путіна чи Лукашенка, Янукович – не публічний, не любить спілкування з великою кількістю журналістів. Тобто вибрали навіть технологічно камерний формат, який би був більш зручний для Януковича”, – заявив політолог.

За словами експерта, Янукович “любить контролювати процес розмови з журналістами, а не бути об’єктом інформаційних атак”.

“Багато хто порівнює цей формат з тими форматами, які використовує Путін. Однак є суттєві відмінності. Для Путіна формат великих прес-конференцій – більш органічний. Вони є моноспектаклем Путіна, де він головний актор, любить імпровізацію, конфліктні ситуації. Для Януковича такий формат не дуже прийнятний. Йому зручніший формат, де можна продемонструвати свої управлінські риси”, – заявив Фесенко.

Експерт навів приклад із запитанням Януковичу від пенсіонерки з Києва.

“Янукович в такій радянській манері майже грюкнув по столу і почав вимагати, щоб їй негайно допомогли. Це формат, який адекватний пострадянській політичній культурі. І самому Януковичу підходить така ментальність”, – зазначив він.

Однак ефект проекту для Януковича, за словами Фесенка, буде обмежений.

“Не треба очікувати, що відразу дасть зростання популярності президенту”, – додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *