ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина почала активно переробляти чай та каву

|

Індекс промислової продукції виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів у Львівській області за 2012 рік в порівнянні з 2011 роком становить 109,5%,  (по Україні 101,6%). Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА з посиланням на Головне управління статистики у Львівській області.

Таких результатів вдалося досягти, в першу чергу, за рахунок зростання виробництва з перероблення та консервування овочів та фруктів в 2,6 рази, виробництва дистильованих алкогольних напоїв в 2,0 рази, перероблення чаю та кави на 28,6 %, продуктів борошномельно-круп’яної промисловості на 19,4 %, мінеральних вод та інших безалкогольних напоїв на 10,8%, виробництва напоїв 11,3 %, етилового спирту та зброджувальних продуктів на 9,5%, сухарів, печива, пирогів і тістечок тривалого зберігання на7,6 %, інших харчових продуктів на    2,1 %; молочних продуктів та морозива на 1,3 %.

Як результат, за 2012 рік до бюджетів усіх рівнів від підприємств харчової і переробної промисловості області надійшло податків, зборів та обов’язкових платежів на суму 1,4 млрд. грн., що на80,1% більше до попереднього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *