ОСТАННІ НОВИНИ

Заборонено вибухові роботи на шахті «Червоноградська»

|

Заборонено вибухові роботи на шахті «Червоноградська». Рішення про заборону прийняв начальник теруправління Держігрпромнагляду у Львівській області Юрієм Цариком після обстеження гірничих виробок копальні., інформує прес-служба управління.

У ході перевірки з’ясовано, що у незадовільному стані знаходяться вентиляційні споруди, зокрема ізоляційні перемички та вентиляційні шлюзи не відповідають розробленим проектам, а також виявлено ряд вентиляційних свердловин, які не внесено до плану ліквідації аварії (ПЛА) та не відображено на схемі вентиляції та ін.

Керівником управління складено протокол про притягнення до адміністративної відповідальності головного інженера шахти та начальника дільниці вентиляції і техніки безпеки (ВТБ). Також буде підготовлено подання на невідповідність займаним посадам інженерно-технічних працівників, які відповідальні за обстежені маршрути.

Також відзначено якісне освітлення та побілку виробок приствольного двору (дільниця шахтного транспорту), стан утримання та кріплення виробок головних напрямів шахти, армування вертикальних стволів та підйомних комплексів шахти.

Нагадаємо, що керівник управління перебував на шахті як голова комісії з проведення комплексної перевірки шахти «Червоноградська», що триває з 18 лютого до 1 березня.

 Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *