ОСТАННІ НОВИНИ

Обсяг промислової продукції Львівщини збільшився на 16,1%

|

У січні 2013року проти січня 2012року обсяг промислової продукції  в області збільшився на 16,1%. Зокрема, наростили випуск продукції підприємства переробної промисловості – на 23,4%. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Зростання відбулося у галузях: з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів – у 1,5 раза; з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів – на 46,5%; машинобудування, крім ремонту і  монтажу машин і устаткування – на 29,4%; текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – на 13,7%; з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної  діяльності – на 9,2%; виробництва хімічних речовин і  хімічної продукції – на 5,1%.

Зменшення випуску продукції відбулось на підприємствах з виробництва гумових і пластмасових виробів; іншої неметалевої мінеральної продукції на 30,2%, металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устаткування на 6,2%.

Також  спад обсягів промислового виробництва відбувся на ТзОВ “ЛАЗи”, ТзОВ “Леоні Веарінг систем УА ГМБХ”, ТзОВ ”Корпорація КРТ” та ТзОВ “Універсальна бурова техніка”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *