ОСТАННІ НОВИНИ

Громадські організації представили 5 проектів щодо покращення якості життя соціально незахищених

|

В рамках реалізації Комплексної Програми соціальної підтримки окремих категорій  громадян Львівської області на 2011-2013 роки департамент соціального захисту населення облдержадміністрації здійснює реєстрацію поданих громадськими (благодійними) організаціями мікропроектів, котрі фінансуються з різних джерел, щодо покращення якості життя соціально незахищених груп населення області, інформує прес-служба ЛОДА.

За результатами попереднього розгляду у департаменті соцзахисту мікропроекти скеровуватимуться на розгляд Комісії, що діє при обласній державній адміністрації. Головною вимогою до мікропроектних пропозицій є розроблення і впровадження якісних та економічно доцільних видів соціальних послуг.

Обсяг дофінансування з обласного бюджету визначається залежно від ступеня соціальної значимості кожного проекту і може складати до 70 % його вартості.

Станом на 15 лютого 2013 року вже надійшло 5 мікропроектних пропозиції від 5 громадських організацій на загальну суму 158 тис. гривень. Реєстрація пропозицій триватиме до 1 квітня 2013 року.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *