ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться благодійна вечірка, аби врятувати життя юнака

|

У Львові відбудеться благодійна вечірка «Life’s a party», аби зібрати кошти на операцію для Тараса Ломаги (пухлина головного мозку). Вечірка відбудеться 19 лютого у клубі «Молоко» (пр. Свободи, 16). Хедлайнером вечірки стане гурт «Дикі серцем», виступатимуть команди КВН, а також відбудеться аукціон здорового способу життя та виступи діджеїв. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Вартість входу на вечірку – 40 гривень. Всі кошти, зібрані на вечірці та з благодійного аукціону, будуть перераховані Тарасу на операцію.

На вечірці виступлять найкращі команди КВН Львова – «Коліжанки» та «Загорецька Людмила Степанівна», акустично заспіває гурт «Дикі серцем», ведучий – Miklós Baranov.

Унікальним на вечірці буде аукціон здорового способу життя, організований за підтримки об’єднання «Самопоміч».

«На аукціоні ми будемо розігрувати абонементи на місяць у спортивні клуби міста. Початкова ціна буде меншою, ніж звичайна за абонемент. Ці кошти ми також перерахуємо Тарасу. Окрім цього, на аукціоні розіграють вечерю із зіркою спорту, автографи спортсменів», –  кажуть організатори вечірки.

Після розважальної програми гратимуть музику Dj Balu, Dj Diamo, Bald Bros, Dj Profresh, Mc Pirogov.

«Твої 40 гривень за квиток ми перерахуємо Тарасу на операцію. 200 тисяч гривень – ціна молодого життя. Давай разом допоможемо Тарасу Ломазі жити!», – додають організатори вечірки.

Деталі:

FB: Благодійна вечірка «Life’s a party»

VC: vk.com/life_party

Квитки: Олег 097-405-69-51, Василь 093-842-54-11

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *